Een vloer draagt aanzienlijk bij aan de impact van een ruimte en de sfeer die ze schept

Kunstharsvloeren winnen aan populariteit. Er wordt een aanzienlijke groei in de vraag naar dit type op maat gemaakte vloeren verwacht, zowel voor woningen en residentiële projecten als voor handelszaken. Meer en meer mensen worden zich immers bewust van de eindeloze mogelijkheden die naadloze vloeren te bieden hebben. Architecten en interieurontwerpers gebruiken dit soort afwerkingen al in detailhandels en prestigieuze residentiële projecten, waardoor deze vloeren stilaan meer ingeburgerd geraken. Nu tegels aan populariteit moeten inboeten, groeit de interesse in kunstharsvloeren.

Polyurethaan gietvloeren – of vloeibaar linoleum/vinyl, zoals ze wel vaker genoemd worden – werden oorspronkelijk ontworpen als sportvloeren, omdat ze stil, valdempend en extreem duurzaam zijn. Met hun naadloze afwerking blijven ze menigmaal langer mooi dan de meeste andere vloerafwerkingen. Bovendien hoeven deze vloeren niet verwijderd te worden wanneer het tijd is voor onderhoud, ze kunnen eenvoudigweg opnieuw bekleed worden, zodat de kleur en het uitzicht van de naadloze kunstharsvloeren eveneens gewijzigd kan worden. U kunt bovendien eender welke kleur kiezen. U mag verwachten dat de kunstharsvloer voor het gebruik in woningen, mits onderhoud, een lange levensduur heeft.

Metalufloor® is een collectie metaalkleurige kunstharsvloeren. Ze combineert "metallic-effects" met de technische prestaties van zelfnivellerende epoxyvloeren. Ondanks de geringe laagdikte (2 à 3 mm) is Metalufloor® duurzaam en slijtvast. Betreding ervan versterkt het typische patina-effect waardoor het interieur een warme, natuurlijke uitstraling krijgt. Het naadloos gesloten eindresultaat is eenvoudig te reinigen, hygiënisch en antiallergisch.

www.metalufloor.be